Всички марки автомобили | Всички модели по марка | Ревю модели

петък, 12 юни 2009 г.

Golf GTI “Wörthersee 09″



Той е огнено червен истински хубавец. Отвън и отвътре, Golf GTI “Wörthersee 09″ комбинира чаровна и уникална визия с дори по-високо ниво на характеристики – той въплъщава точно тези елементи които винаги са вълнували истинските GTI фенове.

Да вземем боята,например. Тя блести в специалния ярък червен цвят “Firespark Metallic”, този цвят се забелязва и в тънката черта на 19-цоловите джанти, както и в класическите лайсни на радиаторната решекта. Други отличителни части от колата са изцяло новите опушени LED стопове. Този непогрешим дизайн на задната част дава на прототипа Golf GTI независим характер.

Много стилен, интериорът на двувратия GTI е също така и привлекателен. Първите неща, които привличат окото са алуминиевите табелки на праговете с надписа “GTI Wörthersee 09″. Следващият детайл: тапицерия в полиран алуминий и черни рамки около отворите за въздух на климатика. Стелките,също така, са очертани в червено. Всичко това създава изключително впечатление и привлича вниманието дори още повече към спортния талант на легендарния “GTI”

Новите спортни-комфортни седалки с интегрирани опори за главата са най-добрата част от интериора. Те впечатляват с новаторски материали и свеж подбор на цветовете. Това включва черна кожа nappa за външните повърхности и ярка червена за страничните подпори на седалката, които са очертани от светъл кант в цвят “Berry White”. Централната част на седалката е съставена от Хексагон: този високо технологичен материал е много приятен на допир и има изключително проветряване.

Шофьорите на GTI са тези, които знаят че формата следва функцията. “Wörthersee 09″ впечатлява не само с изискан стил, но и с характеристиките си. По-ниското спортно шаси позволява по-високи скорости в завой. Звукът също не е оставен настрана: новата спортна ауспухова система допринася за по-динамичен звук. Той ще бъде музика за ушите на истинските GTI фенове.

Агрегатът на GTI “Wörthersee 09″ е 2.0-литров TSI с 210к.с. Това позволява на колата да развие 238 км/ч и да ускорява до 100 за 6.9 секунди.